11 February, 2011

Happy Birthday to Incik Ezaran

soul-mate....
For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you, loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I… I`ll be there for you

jiwang sat naaa...hahaha abg jgn blushing taw!!
 happy birthday to my beloved suami yg kini berade dlm wad..
sorry mama & anas lambat nak celebrate ur birthday 5 feb lepas..
time tu kta kat Kelantan kan..so x sempat nak plan suprise birthday party pon ..
tapi...
pepatah cakap...Better late than never!!
IceRoom Kota Damansara...
aku mmg x plan nak wat suprise pon..super busy..xde mase..
aku juz nk belanja hubby makan kat luar jer..
birthday ice cream ~ manggo pamelo
Actually ade je cake kat IceRoom ni..tp makan ice cream lagi besh..
Boring asyik pakai cake je tiap kali nak sambut birthday..
so yg ni mmg aku plan..aku nk cucuk lilin atas ice cream..and thts y aku pilih IceRoom ni...

tapi x sangke lak pekerja IceRoom tuh yg wat suprise kat we all..
derang nyanyi lagu Happy Birthday..so shuwit laa them..very sporting...
muke hubby aku dah merah tuh...
si kecil plak teruja..


End of the story...
so happy dpt celebrate birthday incik suami..
saya sangat sayangkan mereka berdua..
semoga ALLAH sentiasa memelihara kebahagian kami hingga akhir hayat..
Thank you ALLAH


1 comment:

  1. auww,,so cweet!
    pakde masuk wad kenape?
    semoga berkekalan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...