13 July, 2011

Arabian Night Dinner...

hooolllaaaa wey...selepas lame aku HILANG..
tetibe muncul kembali..sebab si adik bertnya siang tadi..
woi lame x update belog..
busy kat office terbawak ke rumah ok! ngeee

Last week  office aku wat family day kat Bukit Gambang Resort City..
ini adalah first time aku join Family Day..
diulang..FIRST TIME..=P
dinner malam tu pon first time..
So makcik eksaited lebey ckit..
siap pi sewa costume tue..hahaha *sajeNakPoyo*

now show to uols pics during the Hikayat 1001 Malam
Arabian Night laa konon...hehehe

soooo Arabian...
Opening dinner of course laa ngn tarian Arab! *fantastic* =p
memang sporting abis laa dorg nih..*meLoike*
mcm professional gitew..




tapi kan... 
aku paling x tahan bile budak kecik ni dah start naik stage..
 lencai oo..u kan suka enterframe..

Nama saya Anas..umur saya setahun 9 bulan..
current hobi menari..
nak jadi Anas Timberlake konon..
tapi asyik repeat step Fiona 4u2c je..heheheh

Anas tetibe je nak tunjuk talent menari die..layan je laa...zassss
Anas Timberlake
 

2x die naik stage malam tuh..
pergh..kta org letih main kejar-kejar je malam tuh...
gaya mcm Anas Timberlake..
tapi bile die sumbat jari kat mulut..out!!xoxo

mummy n son
me with the Queen of the Night
with julie n susan...
suke jubah susan nie..*beautiful*
the kids...
so shuwitt..kids sume pakai costume!!
emcee &marjina...

 Ni costume paling best laa...
siap de ular takut nak dekat okay *ohhhsOme*

Actually aku x kesah nak pkai costume coz rmai yg ikut tema mlm tu..
so sporting..if not aku pakai Caftan je kot..hehe..

So dinner ni memang enjoy laa!! tgk sume guest mengikut tema..
VIPs pon sporting siap menari..menyanyi..
aku je x dpt stay sampai abis coz Anas dah mula merengek!!
so sebaik je dpt lucky draw..makcik caloooo...

sekian watamat laaa kesah 1001 malam...
sweet dreams all..

Costume me & hubby from Costume World

6 comments:

  1. kat mana nk sewa costume arab tu?

    ReplyDelete
  2. sorry late reply... bley cri kat pelangi damansara pj...

    ReplyDelete
  3. pelangi damansara pj?nama kedai pe?

    ReplyDelete
  4. kat cni http://www.costumeworld.com.my/index.shtml
    dkt area hartamas pon ada..
    rate dlm rm60-80 jer..

    ReplyDelete
  5. blh bagi alamat kedai yang sewa baju arab ni..mahal x nak sewa baju2 ni?

    ReplyDelete
  6. yang baju arab siap leh terbang tu sewa kat ner ek...terbaek tuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...